Klantverhaal van Pieter Aalbers

Klantverhaal Pieter Aalbers

"Ik heb gewoon een stok achter de deur nodig."

Ik train ruim een jaar fit20 bij Dave Mulderij in Arnhem. Daarvoor heb ik alles geprobeerd om in beweging te komen. Ik kocht hardloopschoenen, ging enthousiast van start maar het lukte me toch niet om het vol te houden. Idem voor wielrennen, ik ging er vol enthousiasme tegen aan maar nu staat de racefiets in de schuur. Misschien gebrek aan wilskracht, dat kan zo zijn, maar ik werk ook veel en ben erg druk. Ik heb gewoon een stok achter de deur nodig.

Dave is mijn personal trainer en is dus die stok achter de deur. Ik heb een vaste afspraak en ik ga altijd. Ik wil die donderdag naar hem toe. Zo ben ik in beweging en dat doet mij goed. De grote voordelen voor mij zijn weinig tijd kwijt zijn, continuïteit van training omdat ik een stok achter de deur heb, niet hoeven douchen door de gekoelde temperatuur en natuurlijk het resultaat. Na de training wil ik meteen door, ik ben druk, en dat kan dus.

Ik merk het resultaat van de training bijvoorbeeld bij het skiën. Dat doe ik fanatiek en ieder jaar had ik na de eerste, tweede en derde dag op de piste last van spierpijn. Sinds ik bij fit20 train is dat veel minder. Bij veel stress kreeg ik nogal eens last van nekpijn, ook dat is nu verleden.

Ik raad fit20 dan ook regelmatig aan. Mede-ondernemers en vrienden doen inmiddels fit20 in Den Bosch.

Pieter Aalbers (37 jaar), directeur/eigenaar Pieter Aalbers Inspirerende Badkamers


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!