Klantverhaal van Marcel Ploegmakers

Klantverhaal Marcel Ploegmakers

"Ik ben veel minder blessure gevoelig."

Ik doe nu bijna een jaar fit20 bij Eric in Den Bosch. Ik wilde weer iets aan sport gaan doen, en naast hardlopen ook mijn spieren op peil brengen. Het grote voordeel voor mij is de structuur die de wekelijkse training mij biedt. Je hebt een afspraak, dus je gaat. Ik heb kennelijk toch een stok achter de deur nodig.

De fit20 studio bevindt zich net zoals mijn kantoor in de Gruyterfabriek. Heel handig voor mij, want ik train tijdens kantooruren en fit20 zit dus om de hoek.

De fit20 training heeft zeker effect. Ik combineer het met hardlopen. Dat doe ik heel bewust omdat ik geloof in de combinatie van krachttraining en duursport. Omdat ik sterke spieren heb door fit20 ben ik veel minder blessure gevoelig. Voorheen had ik last van mijn knieën dat heb ik niet meer. Het is nu allemaal steviger. Verder merk ik dat dagelijkse dingen zoals traplopen of iets zwaars tillen zoveel makkelijker gaan, daar zit echt een verbetering in.

Ik ga bovendien iedere week nog een stapje vooruit, dat motiveert toch. Maar bovenal vind ik die discipline om wekelijks aan je lijf te werken heel prettig.

Ik ben zelf door een tip van vrienden fit20 gaan doen. Je wordt door deze training geen bodybuilder maar je wordt echt steviger in je lijf. Ik kan het iedereen aanraden.

Marcel Ploegmakers (42 jaar) Marketing en Communicatie Strateeg Arthur & Brent
www.arthurbrent.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!