Klantverhaal van Ivonne van Schaik

Klantverhaal Justin Sjouw

"Mijn klachten verdwijnen en dat allemaal dankzij fit20"

Na een operatie aan mijn voet, waarna ik drie maanden niet mocht lopen en daarna lange tijd met krukken heb gelopen, had ik allerlei klachten aan mijn benen en onderrug. Mijn linkervoet had ik overbelast, omdat ik mijn rechtervoet niet mocht belasten. Ik kreeg rug- en heupklachten omdat ik lange tijd verkeerd (scheef) had gelopen.

Nadat de huisarts mij had doorverwezen naar een fysiotherapeut, werden de klachten geleidelijk aan minder. Echter ze verdwenen niet geheel. Naast mijn drukke baan heb ik geen tijd om elke dag in de sportschool te trainen, maar zelfs als ik dat zou kunnen, was dat toch te zwaar.

In die periode las ik over fit20. Dat ik met 20 minuten trainen per week m’n lichaam weer fitter zou kunnen maken sprak me aan. Ik kon direct terecht voor een proefles. Al tijdens de proefles nam ik de beslissing om hier wekelijks naar toe te gaan. Het voelde goed om op de zes verschillende apparaten al mijn spieren te trainen.

Nu ben ik ruim een half jaar verder en ben zo blij dat ik elke week bij fit20 train. Ik miste het zelfs in mijn vakantie. Ik voel me steeds een beetje fitter worden, m’n klachten verdwijnen en m’n spieren worden langzaamaan sterker. En het belangrijkste is dat ik beter slaap omdat ik bijna geen pijn meer heb in mijn rug en benen. En dat allemaal dankzij fit20!

Ivonne van Schaik


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!