Klantverhaal van Ellen Brian

Klantverhaal Meindert Bruggemans

"fit20 is zelfs bij een drukke week altijd in te passen. En mijn dagen worden langer omdat ik nu energie over heb."

Sinds 3 maanden train ik bij Eric (fit20 Den Bosch). Het grote voordeel van fit20 voor mij is toch dat het zo kort duurt en maar één keer per week is. Dat is zelfs bij een drukke week altijd in te passen. De begeleiding is ook heel prettig, het stimuleert mij om er nog een schepje bovenop te doen en niet snel op te geven. Ik ga er ook sneller naar toe, zo op afspraak. En het is nog gezellig ook! Ik had lang niet gesport en was toch bang dat ik in een sportschool niet zou kunnen meekomen. fit20 start door de persoonlijke benadering op mijn eigen niveau, en het is behapbaar.

Het grootste resultaat is dat ik veel meer energie heb en de dag fitter door kom. Ik heb een gezin, een baan en doe een studie dus ik ben superdruk. Vaak lag ik na het eind van de dag alleen nog uitgeput op de bank. Dat is heel erg veranderd! Omdat ik nu energie over heb, worden mijn dagen langer en kan ik nog allerlei dingen doen. Ik denk af en toe zelfs dat ik wel zin heb om nog wat meer te gaan bewegen!

Ik raad fit20 vaak aan, met gevaar voor eigen leven ;-) vanwege het enorme ongeloof dat ik dan ontmoet. Het is onzin, dat kan nooit…”Ga maar een keer kijken”, zeg ik dan, en oordeel daarna pas.

Ellen Brian (45 jaar), Verpleegkundige in opleiding


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!